Joga tečaj, pomlad 2019, Ljubljana Šiška

Tečaj jogeVpis v spomladanski joga tečaj 2019 poteka, vabljeni v center v Kosezah! 

Prijavite se že danes in si tako rezervirajte vaše mesto na vadbi joge. Urnik vadbe je tu.

Vadite lahko različne zvrsti joge prilagojene vašim potrebam:

terapevtska ajurvedska joga vata doša, pitta doša in kapha doša – to je klasična hatha joga, ki vključuje principe ajurvede v vadbo joge in tako prinaša terapevtske učinke. Vadijo se jogijski položaji, dihalne tehnike in meditacije, vendar so elementi izbrani na način, da vplivajo na našo edinstveno umsko telesno konstitucijo vata, pitta ali kapha oz. na naše specifično neravnovesje. To je prva tovrstna vadba joge v Sloveniji. Več o tej vadbi preberite tu.

tradicionalna joga – Sivananda joga – ena izmed najbolj razširjenih šol joge na svetu; vpliva na našo fleksibilnost, moč in vitalnost telesa ter umirjen um. Vadba poteka v dveh skupinah – začetna in nadaljevalna. Več o tej vadbi preberite tu.

joga za starejše – vadba se izvaja v dopoldanskem času in je prilagojena potrebam starejših, uporabljajo se pripomočki za lažje izvajanje jogijskih položajev.

Vabljeni, da sami začutite učinke in se tako prepričate, da je joga tudi za vas. Na vadbi se poudarja pravilna izvedba, varnost in jasna razlaga. Skupine so majhne, kar omogoča individualne korekcije in stalno pozornost učiteljice. Vadba joge je primerna tudi za začetnike.

Center AJURJOGA v Kosezah je opremljen z naravnimi materiali in opremo. Na razpolago so kocke, trakovi in pene za varno in pravilno izvedbo jogijskih položajev. Joga podlogo, ki je osebni predmet, prinesete s seboj.

Več o pozitivnih učinkih joge preberite tu.

Za informacije in prijave pišite preko spletnega obrazca, e-pošte info@ajurjoga.si ali pokličite na + 386 (0)40 613 963.

Prijava na dogodek

Ime in priimek (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Telefon (obvezno)

Dodatna vprašanja